Google’ın geçtiğimiz ay bir favorilere ekleme sistemi üzerinde çalıştığı haberleri yayılmaya başlamıştı. Bu sistem sayesinde internet üzerindeki içeriği değiştirebilecek, düzenleyebilecek ve paylaşabileceğimizi biliyorduk. Google Yıldız sistemi adı verilen bu sisteme dair yayınlanan video ise kullanım şeklini ve amaçlarını anlatıyor.

Google + kullanıcısı Florian Kiersch’in yayınladığı videoya göre, Yıldız sisteminde ana ekranımız, favorilerimize eklediğimiz dosyaları gösteriyor. Kategorilere göre ayırdığımız dosyalardan bağlantıları da taşıyabiliyor ve değiştirebiliyoruz.

Temel olarak çevrimiçi bir kasa gibi çalışan Google Yıldız sistemi, sizin internet ortamında elinizin altında tutmak istediğiniz tüm içeriği derli toplu bir şekilde organize etmenize olanak veriyor.

Oluşturduğunuzda tamamen gizli ve size özel olan dosyalarınızı isterseniz çevreniz ile paylaşabiliyor ve kaynaklarınızı onlara da açabiliyorsunuz.

Dosyalarınıza ya da eklediğiniz içeriğe istediğiniz gibi etiket ya da açıklama ekleyerek daha da size özel hale getirebildiğiniz Google Yıldız Sistemi’nde aynı zamanda notlar ekleyebilir ve burayı bir ajanda olarak da kullanabilirsiniz.

Kaynak :  http://www.webtekno.com/google