O Ses Türkiye çekimlerinde Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz arasında yaşanan ve çekimlerin durmasına neden olan 'ırkçılık' kavgasına ilişkin Yıldız Tilbe'den açıklama geldi.

Çekimlerin iptaline neden olan kavgaya ilişkin açıklama yapan Yıldız Tilbe, “Ben ırkçı değilim. Türkçü Kürtçü Lazcı değilim Alevici Sünnici bölgeci değilim. Bana ırkçı diyenler şerefsiz ve net namussuzdur” dedi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yıldız Tilbe’nin açıklaması şöyle:

Ben ırkçı değilim. Türkçü, Kürtçü, Lazcı, Alevici, Sünnici ve bölgeci değilim. Bana ırkçı diyenler şerefsiz ve net namussuzdur. Bana ırkçı diyenin kendisi Irkçıdır. Allah belasını versin.

Anladığım dilde yarışmacı istememi ırkçılık ilan edenler ırkçıdır. Türkçesi düzgün olsun dünyanın bütün dillerinde de söylesin sakıncası yok.

Mükemmel sesli bir ispanyola ‘dönülmez akşamın ufku’nu nasıl söyleteceğim? Söylese de ne kadar hissedeceğim? Ses tamam söz ne olacak? Herkes anlamıyor tabi.

Ben ne olduğumu ve ne olmadığımı biliyorum, Allah da biliyor. Çekemiyorlar  beni işte başka açıklaması yok. Kıskançlığınız bitmeyecek maalesef. Allaha havale ediyorum düşmanlık edenleri beni de o bilir.

Fazla hümanist olmam ağır geliyor olabilir,  nitekim öyle.  Bana göre bütün insanlar Adem ve Havva’dan beri kardeştir.