A Haber'de 'Gündem Özel' programına katılan Başbakan Başdanışmanı Yiğit Bulut, Türkiye'de iç savaş çıkartma senaryosu oynandığını öne sürdü, vatandaşlara da sokağa çıkmayın çağrısı yaptı.

Yasa dışı dinlemelerle ilgili ise 7 bin kişinin değil 300 bin kişinin dinlendiğini iddia etti. Bulut, köşe yazısında kullandığı ifade nedeniyle de Yılmaz Özdil'i çok ağır bir dille eleştirdi. Bulut, Özdil için 'bu millet senin canına tükürür' ifadesini kullandı.

Yiğit'in Yılmaz Özdil'e yönelik sözleri şöyle:

"Bir devlet görevlisi olarak söylüyorum bu devlet bu kadar boş değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başbakanına 'mezarına tükürecekler' diye küfredemezsin. Bunu yazamazsın, bu millet senin canına tükürür. Bu basın özgürlüğü değil, bu devlet sana o gazeteyi yedirir. İstediğin gibi eleştir, sana oy vermeyeceğim de, seni sevmiyorum de ama sen Türkiye Devleti Başbakanına 'mezarına tüküreceğim' diye yazamazsın, sen bunu yazarsan, o gazete bunu yayınlıyorsa, bu kadar cüretkar iseniz, Türkiye Cumhuriyeti Devletine kafa tutuyorsanız, tükürülemeyeceğini size öğretecektir."