Urfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir eve dün akşam saatlerinde özel hareket polisleri tarafından baskın yapıldı. 

Yapılan baskında 2’si kadın 4 kişi infaz edildi. Yerel kaynakladan edinilen bilgiye göre, evi ablukaya alan polisler daha sonra ters kelepçeleyerek gözaltına aldığı 4 kişiyi evde infaz etti. Yerel kaynaklar, infazın yapıldığı eve kimsenin yaklaştırılmadığını belirtirken, infaz edilen kişilerin otopsi için Viranşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldükleri ifade edildi.

VALİLİK “ÇATIŞMA” DEDİ

Baskında infaz edilenlerden birinin evin sahibi olan Erol Özgezer olduğu belirtilirken, yaşamını yitiren 3 kişinin ise, isimleri öğrenilemedi. Başta havuz medyası olmak üzere ana akım medya infazı, ‘Urfa’da çıkan çatışmada 4 PKK’lı öldürüldü’ diye verirken, Urfa Valiliği, “İlimiz Viranşehir İlçesi’ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde bir eve yapılan operasyon sonucu terör örgütünün dağ kadrosunda oldukları tespit edilen 2 kadın, 2 erkek olmak üzere 4 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir” açıklaması yaptı.

KAYNAK: Özgürlükçü Demokrasi