İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Okmeydanı'nda 1 kişinin vurulduğ olaylarla ilgili açıklama yaptı. "Elbette kullanılan bir silah var. Medyaya da yansıyan silahlı görüntüler var" diyen Mutlu, olayla ilgili adli ve idari inceleme yapılacağını ifade etti.

Mutlu açıklaması şöyle:

Çatışma sonrasında da silahla yaralanan bir genç var. 30 yaşında. Öncelikle yaralı gencin şifa bulmasını temenni ediyorum. Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde müdahaleler yapıldı. Şu anda ağır yaralı olduğunu biliyoruz ama hastanemiz bütün imkanlarını kullanarak gerekli müdahaleleri yapıyorlar. İnşallah kurtulacaktır. Bütün dileğimiz temennimiz budur. Olayın nasıl geliştiği nasıl olduğu nasıl bir yaralanma hadisesi vuku bulduğu elbette ki yapacağımız soruşturmalar neticesinde belli olacak.

Elbette kullanılan bir silah var. Medyaya da yansıyan silahlı görüntüler var. Bütün bu çerçevede bütün detaylarıyla hem adli hem idari incelemeler yapılacak. 

Bunun hassasiyetle üzerinde duracağız. Kusur varsa kusuru mutlaka tespit ederiz. Neden olduysa bunu kamuoyumuzla mutlaka paylaşacağız.