Ayberk Atilla bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlığı ile ilgili açıklamada bulunan Ayberk Atilla'dan bu sabah acı haber geldi.

Ayberk Atilla'nın Bir Demet Tiyatro'da birlikte rol aldığı Erdal Tosun da Aralık ayının sonunda bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Oyuncu Ayberk Atilla bu sabah hayatını kaybetti. Sanatçı bir süredir tedavi görüyordu. Ayberk Atilla 71 yaşında hayata veda etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarından yapılan açıklamada, Atilla'nın hayatını kaybettiği belirtilerek, "Değerli sanatçılarımızdan Ayberk Atilla ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, tüm sevenlerine ve Türk tiyatrosuna başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz hafta mesane kanseri teşhisi koyulan Ayberk Atilla, hastanede müşahede altına alınmıştı. Atilla, yakalandığı kanserin etrafa yayılmaya hevesli bir kanser olduğunu belirtirken, kemoterapi tedavisine ise uzak olduğunu ifade etmişti.

Ayberk Atilla için 22 Ocak Pazar günü Saat 11:00'de Şehir Tiyatroları Üsküdar Kerem Yılmazer sahnesinde tören yapılacak. Usta sanatçı Şakirin Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.