Türkiye'yi sarsan ses kayıtları Haramzadeler isimli Twitter hesabı tarafından yayınlanmaya devam ediyor.

Haramzadeler isimli Twitter hesabı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'hayırsever' olarak nitelediği ve yolsuzluk skandalı kapsamında düzenlenen operasyonda tutuklanan ardından da serbest bırakılan Rıza Sarraf'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydı yayınladı.

Ses kaydında, Rıza Sarraf'a ait olduğu öne sürülen ses, Dubaili yetkililere dört 'tele-kız'ın gönderileceği pazarlığını yapıyor.

Ses kaydında Sarraf, Yücel Özçil isimli bir kişiyle konuşuyor. "Ne yaptın organizasyonu" diye soran Sarraf, "Bara koyacağım onları gelip seçsinler değil mi" yanıtını alınca, "Yok odalarına çıksın" diye konuşuyor.

"BANA GELECEK AMA DEĞİL Mİ?"

Yücel Özçil'in tele-kız için "Bin 500 dolar vereceğim, gel dedim fazla vereceğim" dediği Sarraf, "2000 ver yeterki mutlu etsin. Bana gelecek ama değil mi" diye soruyor. Sarraf, söz konusu kişilerin Eftelya isimli bir mekana götürülmesini istiyor. Yalısından, o mekana geçeceğini dile getiren Sarraf, "İyi düzgün ayarladın di mi?" diye soruyor. Sarraf, "Resimlerden tek tek seçtim, 10 taneye yakın gelecek" yanıtını alıyor.

"PRENSTEN SONRAKİ ADAM GELİYOR..."

Telefon kayıtlarında Yücel Özçil isimli kişi daha sonra Vedat isimli bir başka kişiyle konuşuyor. Mekan sahibi olduğu anlaşılan Vedat, "Rıza bey de geliyor mu" diye sorunca, Yücel Özçil, "Gelenlerden bir tanesi Dubai'de prensten sonraki adam sana söyleyeyim" yanıtını veriyor. (Cumhuriyet)