Özsoy İnşaat firmasının sahibi Rafet Özsoy, Üsküdar Çilehane Caddesi üzerinde bulunan şirketin içinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs olay yerinde kaçtı. Özel bir araçla hastaneye kaldırılan Rafet Özsoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan, saldırganın daha sonra teslim olduğu öğrenildi. Rafet Özsoy, AKM için 2009’da yapılan yenileme ihalesini kazanmıştı.


BORCU YÜZÜNDEN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ ?

Üsküdar Küçükçamlıca’da bulunan ofisinde silahlı saldırıya uğrayan iş adamı Rafet Özsoy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Katil zanlısı ilk ifadesinde, parasını alamadığı için saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Olay, Üsküdar Küçükçamlıca’da meydana geldi. Çilehane Caddesi üzerinde bulunan Özsoy İnşaat A.Ş.’de yaşanan silahlı saldırıda şirketin sahibi Rafet Özsoy ağır yaralandı. Şirketteki çalışanlar tarafından Ümraniye’de özel bir hastaneye kaldırılan Rafet Özsoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Rafet Özsoy’a silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan Necati Y. ise olaydan kısa bir süre sonra polise teslim oldu. Zanlının polise verdiği ilk ifadesinde iddiaya göre Rafet Özsoy ile birlikte yaptığı işlerden dolayı 2 milyon 700 bin TL alacağı olduğunu ve parasını alamadığını, bu nedenle yaşanan tartışmanın ardından silahlı saldırıyı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.