Adana’da kestane ve Antep fıstığı satarak geçimini sağlayan 61 yaşındaki Cemil Bozkuş, zabıtaların kendisine işini yaptırmaması sonrası mali sıkıntıya girip, “Benim ölüm sebebim zabıtalar” yazılı bir not bırakarak intihar etti.

SIKI DENETİM NEDENİYLE İŞE ÇIKAMAZ OLDU

diken.com'da yer alan habere göre; Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi’nde meydana olayda kestane ve Antep fıstığı satarak geçimini sağlayan Cemil Bozkuş, zabıtalar sıkı denetim yaptığı için işe çıkamaz oldu. Bu nedenle mali sıkıntıya giren Bozkuş, sattığı ürünleri borçla aldığı için ödeyemedi. 20 bin lira borcu olan seyyar satıcının tablası ve malzemelerine zabıta tarafından sürekli el konuldu.

'ÖLÜM SEBEBİM ZABITALAR' NOTU


Bu nedenle psikolojisi bozulan Bozkuş, arkasında “Benim ölüm sebebim zabıtalar. Bir cinayet işlendiği zaman bir ekip almaya gelir, bir tablayı almaya on ekip gelir, bu mu adalet” bırakarak intihar etti.

EŞİ: İŞLERİ ZABITA NEDENİYLE BOZULDU

Eşini yatak odasındaki asılı halde bulan Şaziye Bozkuş ise verdiği ifadede, kocasının işlerinin zabıta nedeniyle bozulduğunu ve 20 bin lira borcu olduğunu söyledi.

Bozkuş’un cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Otopsinin ardından Bozkuş’un cenazesi ailesine teslim edildi.