Sanatçı Erkan Oğur'un akşam 23.00'te Sakarya'da vereceği sahur konseri iptal edildi. Gerekçe ise sanatçının yaptığı iddia edilen MİT'le ilgili eleştiri.

Erkan Oğur'a ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabından yapılan paylaşımı hedef alan troll hesaplar, konserin iptal edilmesine yol açtı.

Radikal'de yer alan habere göre troll hesaplardan Oğur’a ait olduğu belirtilen hesaptan MİT eleştirisi yaptığı ve böyle birinin AKP'li belediyelerde konser vermesinin engelllenmesi gerektiği yazıldı. Ancak çok geçmeden Erkan Oğur’un konserinin iptal edildiği de ifade edildi.

Esat Ç. adlı hesaptan, “erkan konser iptal aslanım. evde kendi imkanlarınla çalarsın artık. bundan sonra akparti'li belediyelerde konser yok sana” paylaşımla konserin iptal edildiği duyuruldu. Ulaştığımız Sakarya Belediyesi yetkilileri de konserin iptal edildiğini doğruladı.

Ancak gerekçe belirtmedi. Erkan Oğur'un menajeri ise yaptığı açıklamada, sanatçıya ait bir Twitter hesabı bulunmadığını, konser iptaline belediyenin hangi gerekçeyle karar verdiğinin ise kendilerine bildirilmediğini söyledi.