Halk Arenası'nda Uğur Dündar'ın konuğu olan CHP'li Şafak Pavey'in annesi Ayşe Önal kızının ölüm tehditleri aldığını söyledi ve ekledi: "Tehdit inanılmaz boyutlarda. Söylemeye dilim varmıyor."

Yurt'un haberine göre; Uğur Dündar'ın haz­ırladığı "Halkın Arenası" programının önceki günkü konuğu CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey'in gazeteci annesi Ayşe Önal'dı. Önal programda  çarpıcı açıklamalar yaptı. Kızının ölüm tehitleri aldığını belirten Önal, olayı şöyle anlattı:

"Şafak 8 Ağustos 2012'de yurtların ilk kez ayrıldığı dönemde milletvekili olarak Meclis'e soru önergesi verdi. 'Siz bu yurtları neden ayırıyorsuz?' diye. O zamanlar sansür güçlü olduğu için duymadı Türk toplumu... Bu kız ve erkek evlerinin ayrılmasıyla duyuyor toplumumuz. Ama esas olarak o dönemde başladı. O soru önergesini verdikten bir hafta sonra isim vermeyeceğim...Bir gazete çok kötü şekilde Şafak'ı hedef gösterdi. Hemen arkasından Ankara polisi Şafak'ı aradı. Koruma vermek istedi. Çünkü ağır bir ölüm tehdidi almış. Bizim haberimiz bile yoktu."