Oscar öldüllü Robin Williams'ın, 'asılmaya bağlı boğulma' nedeniyle öldüğü belirlendi. Polisin ön raporunda, ünlü oyuncunun kendisini Kaliforniya Tiburun'daki evinin yatak odasında astığı, cansız bedenini asistanının bulduğu belirtildi.

KİŞİSEL ASİSTANI BULDU

Buna göre, Willimas'ın eşi Susan Scheider'i en son eşi geçtiğimiz pazar akşamı gördü. Eşinin uyuduğunu düşünen Schneider ertesi sabah 10:30 sıralarındaevden ayrıldı. Bir saat sonra eve gelen kişisel asistanıysa, kapıyı çalmasına rağmen cevap alamayınca endişelenerek eve girdi. Asistanı Williams'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

TOKSİKOLOJİ TESTLERİNİN SONUÇLARI BEKLENİYOR

Diken'deki habere göre; Pazartesi günü evinde ölü bulunan 63 yaşındaki Robin Williams'ın ilk incelemelerin ardından kendini astığı belirlendi. Polis raporunda, uzun süredir depresyonda boğuştuğu bilinen Williams'ın uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla mücadele ettiği bilgisi de yer aldı.

Günaydın Vietnam, Can Dostum ve Ölü Ozanlar Derneği gibi unutulmaz filmlerin başrol oyuncusu Williams, ilk çocuğu Zak'in doğumunun arından 1983'te kokain ve alkol içmeyi bırakmıştı. 2006'da alkol bağımlılığı için rehabilitasyona giren Willias'ın bu yaz 12 adımlı rehabilitasyon programına aşladığı da aktarılıyor. Ölümünün ardından kesin toksikoloji raporunun altı hafta içinde hazırlanması bekleniyor.