İstanbul Zeytinburnu'nda yaşanan polis şiddeti, güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, geçen hafta Zeytinburnu'nda meydana geldi.

İddiaya göre, rica üzerine ileri almak için komşusunun motosikletinin üzerine binen Serhat Karpuz'un yanına bu sırada polisler geldi ve para cezası kesmek istedi. Komşusunun ricası üzerine motosikletin park yerini değiştirdiğini söyleyen Karpuz, polislerle tartışmaya başladı. Bu sırada motosikletin sahibi Murat Hızlı olay yerine geldi.

Polisle bir süre kendisi de tartışan Hızlı, beklenmedik bir tepki ile karşılaştı. Polislerden biri, Murat Hızlı'ya art arda 3 tokat attı. Neye uğradığını şaşıran Hızlı, ardından diğer polisler tarafından darp edildi. Gözaltına alınan Murat Hızlı, ifadesinin alınması ve cezanın kesilmesinin ardından serbest bırakıldı.

Yaşananlara bir anlam veremediğini söyleyen Serhat Karpuz, "Komşum, ‘motoru biraz öne alır mısın’ diye rica etti. Ben de işi vardır diye üzerine binip çalıştırmadan ileri almak istedim. Polisler geldi ve bin 500 TL bana, bin 500 TL de motora ceza keseceklerini söylediler. Motorun anahtarı bile üzerinde değildi. Çalıştırmadım bile. Beni ekip aracına aldıklarında bana ısrarla ceza keseceklerini söylediler. Hiçbir şey anlamadım. Yukarıdan bakan eşim ve çocuklarımın gözü önünde dayak yedim ve konuya komşuya rezil oldum" dedi. (haber7)