Özel Harekat, Terörle Mücadele, Jandarma ve asayiş polisleri birçok ilde ev baskınları düzenledi. Erzurum’da 34,  Antalya’da 20, Adıyaman’da 13 Antep’te 6, Bitlis’te 4, İzmir’de 2 kişi gözaltına alındı.

ANTALYA: 20 GÖZALTI

Antalya’da Özel Harekat Polisi ve asayiş ekiplerinin desteğindeki operasyon, saat 05.00’te başladı. Kepez İlçesi Habibler ve Güneş mahallelerinde 20 adrese eş zamanlı baskın yapan polis, 20 kişiyi gözaltına aldı.

ADIYAMAN: 13 GÖZALTI

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından, özel harekat polisleri ve jandarmanın da katılımıyla sabahın erken saatlerinde merkez ve köylerde belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda 13 kişi gözaltına alın

BİTLİS: 4 GÖZALTI

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde sabah saatlerinde yapılan eşzamanlı ev baskınlarında, “Örgüt üyeliği” iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. Ev baskınlarında aile bireylerine hakaret edildiği belirtilirken, evlerde yapılan arama esnasında evlere maddi zarar verildiği belirtildi.

ANTEP: 6 GÖZALTI

Antep’in Karayılan,Güzelvadi ve Düztepe mahallerinde şafak vakti özel harekat timleri evlere baskın düzenledi. Evlerin kapısın kırarak içeri giren polisin, ev sahiplerine hakaret edip çocuklarını gözaltına aldığı belirtildi. Antep’teki operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı.