Ataşehir'de öğrencileri taşıyan bir servisinde kağıda sarılı bonzai buldu. Servis şoförü gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın aktardığına göre, Ataşehir'de polis kontrolünde durdurulan okul servisinin şoförü uyuşturucunun etkisinde ve sabıkalı çıktı. Araçta yapılan aramada ise sentetik uyuşturucu bonzai bulundu.

Ataşehir'de okul önlerinde uygulama yapan Mobil Okul Timi (MOT), yol kenarında bekleyen okul servisini denetledi. Araçtan indirilen servis şoförünün ayakta bile zor durduğunu gören polis, okul servisinde yaptığı aramada şoför koltuğu üzerinde beyaz kâğıda sarılı 0.1 gram bonzai ele geçirdi. Polis tarafından, uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak suçundan kaydı bulunduğu bilgisi verilen 32 yaşındaki okul servisi şoförü Servet G., gözaltına alındı.

Şoför olarak turizm firması tarafından işe alınan Servet G.'nin, firmaya verdiği evrakta sabıkasız göründüğü bildirildi. Daha önce uyuşturucu kullanmak suçundan poliste kaydının bulunduğu öğrenilen Servet G.'nin, mahkûmiyeti bulunmadığı için sabıkasız göründüğü kaydedildi. Bağlı olduğu firma, Servet G.'nin işine son verdi.