Diyarbakır'da yapılan operasyonlarda 7 IŞİD üyesinin öldürüldüğü iki evin muhtarlık kayıtlarında boş gözüktüğü ortaya çıktı.

DİHA'nın haberine göre Diyarbakır'da IŞİD üyelerine yönelik dün gece yarısı başlatılan operasyonlarda, polisin baskın yaptığı ve silahla karşılık verilmesi üzerine çatışma yaşanan merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde bulunan iki adrese dair dikkat çekici bir bilgiye ulaşıldı.

Yapılan operasyonlarda 53. Sokak 6 numaradaki dubleks müstakil evde 4 IŞİD'linin, 42. Sokak'ta yer alan 18 numaralı dubleks müstakil evde ise 3 IŞİD'linin öldürülmesine rağmen, muhtarlık kayıtlarında her iki evde kimsenin yaşamadığı ortaya çıktı.

Komşuların her iki evin de 4 yıldır dolu olduğunu belirtmesine rağmen Huzurevleri Mahalle Muhtarlığı kayıtlarında her iki adres de boş gözüküyor.

Herhangi bir kayıt olmadığı için evlerde yaşamını yitiren kişilerin kimlik bilgilerine de ulaşılamadı.

Yapılan operasyon ve yaşanan çatışmalara dair Valilikten yapılan açıklamanın dışında hayatını kaybedenlerin kimliklerine dair henüz ne Emniyet ne de Valilik tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. (DİHA)