Yarın Marmara ve Ege soğuyacak, geceye doğru Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Bolu, Ankara boyunca yağışlar kara dönüşecek.

Cumartesi günü İç Anadolu geneli, Orta Karadeniz ve Doğu Anadolu'da aralıklı kar yağışları var.

Geçen hafta olduğu gibi bu Cumartesi günü de Türkiye'nin iç kesimlerine kar yağacak. Soğuk hava yarın önce Marmara ve Ege'yi etkileyecek. Anadolu'da ise soğuma cumartesi günü.

Bu gece Marmara bölgesi ve Ege'de kuvvetli yağmur başlıyor. Yağış Muğla, Marmaris, Antalya boyunca su baskınları yaratabilecek kadar şiddetli olacak. Yarın geceye doğru ise Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Sakarya, Bolu, Ankara, Kastamonu boyunca yağışlar kara dönüşmeye başlayacak. Cumartesi günü İç Anadolu geneli, Orta Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde aralıklı kar yağışları var.

Yarın batıdaki kuvvetli yağmurlar haricinde, Akdeniz'de beklenen sağanak yağmurlar ve İç Anadolu'da kuvvetli esecek lodos risk oluşturabilir. Ayrıca Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise yoğun olarak gelecek çöl tozları özellikle solunum yolu rahatsızlığı olanları olumsuz etkileyecek.

Soğuk hava yurtta sadece 2 gün kalıyor, Pazar günü sıcaklık yine artışa geçecek ve yağışlar da kesiliyor.

İstanbul'da bu gece kuvvetli yağmur var, rüzgar karayele dönüyor, sıcaklık yarın 12 derece. Aynen geçen Cuma olduğu gibi, yarın gece de yükseklere bir ara kar yağacak. Cumartesi öğleden sonra yağış çekiliyor, Pazar hava açık ve 14 derece.

Ankara yarın gündüz yağmurlu 18 derece. Yarın gece yarısı ve Cumartesi ise orta kuvvetli kar var.

İzmir'de bu gece yağmur, gök gürültülü ve kuvvetli yağacak, sıcaklık düşüyor, 15-16 derece. Cumartesi yağış yok, hava soğuk 14 derece.

Bursa'da yarın gündüz yağmur, gece kar yağışı bekleniyor. Adana'da yarın öğleden sonra kuvvetli yağmur var ve lodos da kuvvetli. (NTV / Dilek ÇALIŞKAN)