Urfalı Yılmaz Gürhan ile Mikail Çelik adlı vatandaşların, yolcu olarak bulundukları Metro Turizm’e ait otobüste kendi aralarında Kürtçe konuştukları gerekçesiyle şoför ve muavin tarafından tartaklanarak yol ortasında otobüsten indirildikleri iddia edildi.

ANF'nin haberine göre, inşaat işçisi Yılmaz Gürhan ile Mikail Çelik, sürücülük sınavlarına katılmak üzere Metro Turizm’e ait otobüsle Manisa’ya hareket ettiler. Yolculuk sırasında kendi aralarında Kürtçe konuşan iki arkadaşı otobüsün şoförü ve muavini tartaklayarak, yolun ortasında otobüsten indirdi.

Gürhan ve Çelik Manisa’ya otostop çekerek vardıklarını belirterek, “Bu duruma karşı sessiz kalmayıp gerekli yerlere başvuracağız” dediler.

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, geçtiğimiz günlerde Varan Turizm'i Metro Turizm'den bağımsız olarak kendi adına satın alştı.

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk 2009 yılında, bir iş adamına zorla 2 milyon liralık senet imzalattığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Öztürk, kendisini mafya ile özdeşleştirenlere karşı çıkıyor ve mafya ve mafyacılık ile işi olmadığını söylüyor.

SON DAKİKA

Metro Turizm Genel Müdür Yardımcısı D.Dinçer Yirmibeşcik, haberimiz sonrası Demokrat Haber'i arayıp açıklamalarda bulundu.

İlgili haber burada >>>