IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarına karşı ve Türkiye'nin Kobani'ye 'yaşam koridoru' açması talebiyle alanlara çıkarak Kobani direnişine destek veren; ancak polis, hizbulkontra ve ülkücüler tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu yaşamını yitiren protestoculara bir yenisi eklendi.

İzmir'de 7 Ekim günü IŞİD saldırılarını protesto eylemine katılan ve polis ile ülkücülerin silahlarla gerçekleştirdiği saldırıda başından ağır yaralandığı belirtilen Ekrem Kaçeroğlu, yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Bornova ilçesi Doğanlar Mahallesi'nde gerçekleştirilen protesto eylemine katılan 3 çocuk babası Kaçeroğlu, yapılan silahlı saldırıda kulak arkasına isabet eden kurşunla ağır yaralanmıştı.

Ege Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde 12 gündür yaşam mücadelesi veren Kaçeroğlu'nun geçtiğimiz hafta beyin ölümünün gerçekleştiği ancak ümidini yitirmeyen ailenin hastanedeki bekleyişini sürdürdüğü belirtildi. 12 gün yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Kaçeroğlu'nun kalbinin de durması ile sabaha karşı yaşamını yitirdiği bilgisi hastane yetkilileri tarafından aileye bildirildi.

Kaçeroğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (DİHA)