Suruç Katliamı'nda hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencisi Büşra Mete, Edebiyat Fakültesi Öğrencisi Polen Ünlü ve bu seneli LYS sonucu İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazanan Ece Dinç anısına fidan dikimi yapılacak.

Eğitim-Sen’in İstanbul Üniversitesi Temsilciliği'nden yapılan açıklamada, yarın 13.00’te Hukuk Fakültesi bahçesinde fidan dikimi yapılacağı duyuruldu.

Suruç katliamında ölenler anısına fidan dikme çağrısında şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencisi Büşra Mete, Edebiyat Fakültesi Öğrencisi Polen Ünlü ve yeni LYS ile İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazanan Ece Dinç Suruç'ta gerçekleştirilen katliam sonucunda kaybettik.

Barış ve kardeşliği yeşertmek isterken öldürülen ve yaralanan üniversitemiz öğrencilerini ve arkadaşlarını unutmayacağız. İstanbul Üniversitesi emekçileri ve tüm bileşenleriyle beraber Büşra, Polen ve Ece için 29 Temmuz 2015 tarihinde saat 13:00'da Hukuk fakültesinin arkasındaki bahçeye ailelerin katılımıyla arkadaşlarımızın anısını yaşatmak için fidan dikeceğiz.

Tüm üniversite emekçilerini bekliyoruz."