Maltepe Sahilyolu'nda bekleyen travestiler, 4 kişinin kılıçlı ve döner bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda travestilerden birinin vücudunda derin kesikler oluştu

 

Edinilen bilgiye göre, gece saat 00.30 sıralarında, "Maltepe Sahilyolunda bıçaklı kavga çıktığı ve yaralıların olduğu" ihbarı üzerine polis harekete geçti. Kısa sürede olay yerine gelen polis, travesti Ç.Y'yi vücudunun çeşitli yerlerinde derin kesik izleriyle kanlar içinde buldu. Polis kanlar içinde olmasına rağmen ayakta durabilen Ç.Y. ve yanındaki diğer arkadaşlarının ifadesine başvurdu.

 

SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞ SALDIRDI

 

Ç.Y. ve arkadaşları, otomobille yanlarına gelen kişilerin saldırdığını, saldırganlar arasındaki bir kişinin ise elinde döner bıçağı ve kılıç olduğunu öne sürdü. Ç.Y. “Hiç sebepsiz yere satır ve sallama ile saldırdı. Ciddi yaralarım var. Bunların bedelini adalet önünde verecekler. Sevgilisinden ayrılmış hırsını bizden aldı" diye konuştu. Bir görgü tanığı da “Eski sevgilisinden ayrılmış, buradan geçerken arabadan inip bıçakladı" diyerek dehşet anlarını anlattı. Saldırı da Ç.Y 'ye ait olduğu belirtilen otomobil de hasar gördü.

 

BAGAJDAN KILIÇ ÇIKTI

 

Polis saldırıya uğrayan travesti ve arkadaşlarının ifadeleri doğrultusunda plakası belirlenen otomobilin peşine düştü. 3 şüpheli kısa sürede yakalanırken bagajdan saldırıda kullanıldığı öne sürülen döner bıçağı ve kılıç çıktı. Polis olay yerinde de olaya karıştığı öne sürülen bir kişiyi gözaltına aldı. 4 şüpheli polis merkezine götürüldü. Saldırıda yaralanan Ç.Y ise olay yerine gelen ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. (haberler.com)