Eskişehir Valisi'nin "Oğlum İsmail" diye başlayan ve kendisi yurtdışındayken, Radikal muhabiri İsmail Saymaz'a attığı mail gündemdeki yerini koruyor.

"Adi, şerefsiz" gibi sözcüklerle süslü mail için Vali önce "ben atmadım, ama içeriğine katılıyorum" diye yorumunu yaparken, ardından "kişisel bir maildi, paylaşılmamalıydı" diye kabullenmek zorunda kalmıştı.

Hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma açılan Vali için Başbakan Erdoğan'da "iyi bir arkadaşımız, hoş bir arkadaşımız" yorumunu yapmıştı.

Dün köşe yazısında Vali'nin mektubunu eleştiren ancak İsmail Saymaz'ı kahramanlığa soyunmakla itham eden Nazlı Ilıcak'a, İsmail Saymaz'dan sert bir dizi yanıt geldi. Gazeteciler.Com'un haberine göre, twitter üzerinden Ilıcak'a yanıt veren Saymaz şöyle yazdı:

İŞTE O MESAJLAR

alem kadın. üstelik ben "tehdit edildim" demedim. nerden çıkardı, anlamıyorum.

nazlı ılıcak'a göre, "tehdit edildim' diye ortaya atılarak" vali tuna'yı mağdur etmişim. hayat size güzel.

yahu ben "tehdit edildim" demedim ki.

nazlı ılıcak, demediğim sözü bana atfederek, dönüp dolaşıp beni suçlu ilan ediyor. cumhurbaşkanı gül haklı: insan gerçekten hayret ediyor.

eğlenceli zamanlar. bir başkası da kalkıp 2 bin (yazıyla iki bin) haberlik arşivimden bir tane haber bulup aklı sıra "sabıkamı" faş ediyor.

bir başkası, melih altınok, "yalan yanlış çok sayıda haberimin" olduğunu iddia ediyor. bir tanesini ispatlasın, o gazeteyi yiyeceğim.

melih altınok adlı yeniyetme, her gazetecinini kendisi gibi, ezogelin parasına iş gördüğünü mü sanıyor? ispat etsin, bekliyorum.