Anayasa değişikliği referandumunda 'hayır' diyeceğini açıkladığı için Kanal D tarafından işine son verilen gazeteci İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı.

Saldırıyı Twitter hesabından duyuran Değirmenci, "Sabaha karşı evim kurşunlandı. Polis inceledi sağolsun, zabıt tutuldu. ‘Serseri kurşun' ihtimali üzerinde duruyorlar. İyiyim. Telaşlanmayın" ifadelerini kullandı.

Saldırıyı Demokrat Haber’e değerlendiren Değirmenci, Emniyet görevlilerinin kendisine,”Yoldan geçen biri rastgele ateş açmış, tesadüf olma ihtimali yüksek telaşlanmayın dediğini” belirtti.

Emniyet ile aynı fikirde olmadığını ifade eden Değirmenci, "Salonumun ortasında koca bir kurşun deliği" varken olayın tesadüf olabileceğini söylediler.

Değirmenci, “Bu çok açık provokasyon birilerinin hedefindeyiz. Korkmuyoruz yaşamaya devam ediyoruz. Şimdi imza günü nedeniyle Adana’dayım. dönünce yine evimde yaşamaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Bu zamanlarda daha sakin olunması gerektiğini ifade eden Değirmenci, herkesi provokasyona karşı dikkatli olmaya çağırdı.