Başbakan Erdoğan'ın yeniden gündeme getirdiği Magazin Gazetecileri gecesinde Ahmet Kaya'ya saldırıldığı geceyle ilgili sanatçı Kadir İnanır'dan sert bir açıklama geldi.

hürriyet .com.tr'nin haberine göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın MGD gecesinde Ahmet Kaya'ya yapılan saldırıyla ilgili ‘ Kimler saldırdı? Gezi Parkı ’nda bize saldıranlar saldırdı. Şimdi diyorlar ki ben o sırada tuvaletteydim ben o sırada dışarıdaydım ulan hepiniz oradaydınız.” sözleri ile Kadir İnanır'ı kastettiği iddiaları ünlü sanatçıyı kızdırdı.

İnanır şunları söyledi: "Bu bir iftiradır. 3 - 5 tane kafatasçı bunu ortaya atıyor. Daha önce söylediğim "Benim olduğum yerde benim arkadaşıma kim yanlış yapabilir? Üç - beş zibidinin haddine mi benim dostuma çatal bıçak atmak. Olay içerideki program devam ederken çıkış kapısının önünde oldu, ben ne olduğunu anlamadım. Anladığımda Ahmet oteli terk etmişti zaten" sözlerimin aynısını yazın. Bana bu iftirayı atanlardan mahkemede hem de doğal hukuk yolları ile hesaplaşacağım."