Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır ziyareti kapsamında sanatçı Şivan Perwer ile düet yapacak olan İbrahim Tatlıses, Perwer'i "Kürtlerin Pavarottisi" olarak nitelendirerek, "Onunla düet yapmak benim için şereftir" ifadesini kullandı.

Radikal.com.tr'nin haberine göre; Tatlıses, resmi Twitter hesabı "imparatoribo"dan Şivan Perwer ile yapacağı düete ilişkin düşüncelerini açıkladı. Tatlıses, takipçileriyle Şivan Perwer ile çekilen bir fotoğrafını da paylaştı.

Tweetinde, "Şivan Perwer, Kürtlerin Pavarottisi'dir. Onunla düet yapmak benim için şereftir. Keşke şartlar eşit olsaydı. Sayın Başbakanım samimiyetle lütfetmişler, gönüllerinden geçeni söylemişler. Tabii ki Diyarbakır 'da olacağım. Kardeşlik için, barış için...! Şartlar eşit değil dememin sebebi, sağlığım açısından. 37 sene toprağından ayrı kalmış bir Şivan Perwer geliyor, ne güzel..." ifadelerine yer verdi.

Başbakan Erdoğan , dünkü AKP Grup Toplantısı'nda, hafta sonu ziyaret edeceği Diyarbakır programında sanatçı Şivan Perwer'in, İbrahim Tatlıses ile düet yapacağını açıklamıştı.