Fethullah Gülen Grubu’nun darbe girişimi sonrası cezaevinde ele geçen, örgütün okullar ve dershaneler Türkiye sorumlusu olduğu ileri sürülen Fethullah Gülen'in yeğeni Mehmet Mezher Gülen'e gönderilen not yayınlandı.

Kırıklar'daki,  İzmir 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun havalandırma alanlarında 21 Temmuz'da günlük kontrollerini yapan infaz koruma memurları, havalandırma alanlarının birinde top haline getirilmiş bir not kağıdı buldu.

Memurlar, üzerindeki "C-103 M.Mezher Gülen, size zahmet" yazılı bilgiden, C-103 koğuşunda kalan, Fethullah Gülen Grubu’nun  okullar ve dershaneler Türkiye sorumlusu olduğu iddiasıyla 17 Mayıs'ta geçekleştirilen operasyonda yakalanarak tutuklanıp cezaevine konulan, Fethullah Gülen'in yeğeni Mehmet Mezher Gülen'e diğer tutuklularca gönderilmek istendiği anlaşılan notu cezaevi yönetimine iletti.

''ABİ OKUDUKTAN SONRA NOTU LAVABODA YAKIN''

Notta, şu ifadeler dikkati çekti:

"Mezher abi hani iş tamamdı. Bu girişim başarısız oldu. Arkadaşlar iyi organize olamadılar herhalde, şimdi ne olacak. Abi, başka bir girişim var mı? Bizler buralarda ne yapabiliriz. Bizlere inşallah burada bir sıkıntı yapmazlar. Abi sizler de kendinize dikkat edin, Abilere selamlar. Abi okuduktan sonra notu lavaboda yakın." (Kaynak: NTV)