Sakarya Amatör Lig takımlarından Arifiye Kalaycıspor'un oyuncusu 18 yaşındaki Yunus Emre Tuğral, Serdivan İlçesi'nde arkadaşlarıyla halı sahada futbol oynarken, göğsüne top çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Yunus Emre Tuğral, Serdivan İlçesi'nde bir halı sahada arkadaşlarıyla futbol oynamaya gitti. Futbol oynadıkları sırada göğsüne sert bir şekilde futbol topu isabet etmesi sonucu yere yığılan Tuğral, önce özel bir hastaneye sonra da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılardı.

cnntürk'te yer alan habere göre Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Tuğral, gece 2 kez arka arkaya kalp krizi geçirdi. Tuğral yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç futbolcunun cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonrası Adapazarı'na getirilerek toprağa verildi.

Tuğral'ın Arifiye İlçesi'nde Kalaycı Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazına babası Mehmet Tural, ağabeyi Yusuf Tuğral, futbol oynadığı Arifiye Kalaycıspor Kulübü yönetici ve futbolcuları ile vatandaşlar katıldı.

Burada konuyan Arifiye Kalaycıspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mahmut Yanmış, takımın bir üst lige çıktığına sevindikleri sırada aldıkları haberle şok olduklarını belirterek şöyle dedi:

"Gerçekten Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıktığımız bu sevinci yaşarken bu bize bir şok oldu. Diyecek birşey bulamıyorum. Kendisi yetenekli bir oyuncuydu, o da çok istiyordu BAL liginde oynamak, o havayı yaşamak istiyordu. Ama mevla nasip etmedi." Genç futbolcunun cenazesi kılının namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.