Fethullah Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Twitter fenomeni Fuat Avni, seçim sonrası attığı tweetlerde ‘erken seçim hazırlıklarının terör eylemleriyle’ geleceğini yazmıştı. Suruç'ta yaşanan bombalı saldırı bu iddiaları yeniden akıllara getirdi.

İşte Fuat Avni’nin 1 ay önce twitter'dan yazdığı o iddialar:

"Y…, Efkan’ı fiilen İçişleri Bakan’ı olarak kullanmaya devam ediyor. Davutoğlu’nun olup bitenden haberi yok. Y…, Efkan’ı Saray’a çağırıp Emniyet’teki tayin ve terfileri gerçekleştirmesini istedi. Kendini başkan sanıyor (!) Efkan, İçişleri Bakanlığı’nda çok gizli bir toplanı yaptı. Hiç bir vasfı kalmayan İçişleri Bakanı’na atanacakların listesini verdi.

Emniyet’teki üst düzey atamaları tamamlamak istiyorlar. Ekibin seçime kadar işin başında kalacağını hesaplıyorlar. Atadıkları biatçı müdürlerle AKP’li olmayanları tasfiye edip yaptıkları kanunsuzlukları örtmeyi planlıyorlar. Y…., 17/25 Aralık dosyasının Meclis’te gündeme gelmesinden korkmuyor, titriyor.

‘ERKEN SEÇİM ÖNCESİ TERÖR SALDIRILARI!’

Bu olmasın diye her yolu deniyor. Y… ve avanelerine göre dosyaların açılmaması için erken seçim şart. Erken seçim kaosla, kaos da terör eylemleriyle gelecek.

Bu aynı zamanda seçim mağlubiyetini unutturmanın da formülü. Efkan’ın içişlerinde, Feridun’un dışişlerinde, Fidan’ın MİT’te, Kasırga’nın eski derin ekipte yapacağı çalışmalar önemli.

Plana göre, PKK-Hizbullah, PKK-IŞİD gerginliği tırmandırılacak ve MİT içindeki karanlık adamlar, eylemlere zemin hazırlayacak. Seçim sonrasına bırakılan algı operasyonlarıyla kaos ve krizin faturası muhalifler arasında pay edilecek.

Derin Devlet’in faili meçhulleri Cemaat’e mal edilip, Cemaat’in eskiden beri bu tür eylemler yaptığı algısı oluşturulacak. MİT’in karanlık güçleri tarafından yapılacak eylemler de Cemaat tarafından organize ediliyor denilecek. Y…’in asıl istediği, kaos neticesinde patlayacak ekonomik kriz. Kriz sonrası ‘ben demiştim’ demeye hazırlanıyor.

Kısa süreli ve göstermelik de olsa oluşacak krizle erken seçim planlayan Y…, servetine de servet katmış olacak. Perde ardında, ‘Zaten, hiçbiri hükümet kuramaz diye hepsini aşağılayacak’ sonra ekranlardan demokrat pozlar vereceksin. Riyakar."