Trabzon'da bir epilasyon merkezine ait broşürleri dağıtanlara 'Bunlar dinimize aykırı' diyerek saldıran bir kişi tabancayla rastgele ateş açtı.

O sırada çevreden geçmekte olan 4 kişi yaralandı.

Olay saat 15.40 sıralarında, Kahramanmaraş Caddesi Sanat Sokağı’nda meydana geldi. Bir epilasyon merkezine ait tanıtım broşürleri dağıtmak isteyenlere sokakta bulunan çay ocağında oturan bir grup sataştı.

Görgü tanıklarına göre, “Bunlar dinimize aykırı. Bunları dağıtmayın, bizi rahatsız etmeyin” diye bağıran gruptan bir kişi, tabancasını çıkararak 4 el ateş etti.

Saldırı sonucu çevrede gezinen 47 yaşındaki Fatma K., 17 yaşındaki Özgenur S., 41 yaşındaki Salih G. ve 32 yaşındaki Gökhan G. seken kurşunlarla yaralandı.

Olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bacaklarından aldığı kurşunla yaralanan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada çevrede incelemelerini sürdüren polis ekipleri civarda bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayı gerçekleştiren silahlı saldırganının yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(Kaynak: Evrensel)