Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, dolardaki yükselişin durdurmak için yaptığı 'dolar bozdurma' kampanyasına bedava döner-ayran, saç tıraşı ve düğün paketi ile destek verenlere bir demermerci eklendi. Bursalı mermerci, 2 bin dolar bozdurarak makbuzunu getirenlere ücretsiz mezar taşı verecek.
 
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde mermer işletmeciliği yapan Enes Alan, Erdoğan'ın çağrısına destek olmak amacıyla 2 bin dolar bozdurarak makbuzunu getirenlere ücretsiz mezar taşı sözü verdi.
 
İş yerlerine ve mezar taşlarının üzerine "2 bin dolar bozdurup fişini getirene 30'luk mezar taşı bedava", "Dolarını bozdur, mezar taşını götür" yazıları asan mermerci Alan, "2 bin dolarını bozdurup getiren vatandaşımıza 750 liralık mezar taşını bir kuruş bile almadan veriyoruz. Hatta gidip kendimiz mezara yerleştiriyoruz" dedi.
 
‘BİRKAÇ KİŞİ GELDİ’
 
Kent sakinlerinin başlattıkları bu kampanyaya olumlu baktıklarını öne süren Alan, şunları söyledi: "Vatandaşlarımız bu kampanyaya çok olumlu bakıyor. Hatta birkaç vatandaşımız dolarını bozdurup geldi ama bu iş mezar işi olduğu için bedava yaptırmaya gönlü el vermedi. Fakat yine de makbuzunu bize gösterdi. İlgi görüyoruz. İnşallah vatandaş bundan sonra kendi çabalarıyla da bazı sorunları çözebilecek. Bizim ülkemiz, bizim ekonomimiz, sahip çıkacağız. Kimseye bırakmayacağız. 26 yaşında bir gencim. Elimden gelen ne varsa onu yapmaya çalışıyorum. Vatandaşlarımızın da bu konuyla ilgili ellerinden gelen her şeyi yapmalarını istiyorum. 2 bin dolarını bozdurup getiren vatandaşımıza 750 liralık mezar taşını bir kuruş bile almadan veriyoruz. Hatta gidip kendimiz mezara yerleştiriyoruz." (Kaynak: Dihaber)