Aydınlık Gazetesi yapmıştır diyenler olmuştur ama Cemaatin ‘polis imamının’ fotoğrafını Ak Parti çizgisinde yayın yapan Sabah Gazetesi yayınladı.

Daha önce ama Cemaatin ‘polis imamı’ hakkında iddialar ortaya atan Hanefi Avcı tutuklanmış, hakkında çeşitli davalar açılmış, Devrimci Karargah üyesi olduğu iddiasıyla ceza verilmişti.

 AK Parti - Cemaat savaşında son hamle hükümete yakınlığıyla bilinen bir gazeteden geldi. Gazete cemaatin gizli lideri olarak iddia ettiği “polis imamı” Osman Hilmi Özdil’in fotoğrafını yayınladı.

Sabah gazetesi, bugüne kadar adı ve Cemaat'in polis imamı olduğu dışında hakkında hemen hiçbir şey bilinmeyen ve hiç görüntülenmeyen gizemli adamı deşifre etti.

Türkiye dün akşam savcı, başsavcı açıklamalarıyla alışık olmadığı bir sürece girerken o süreç bugün de ilginç bir haberle devam etti.

İddialara göre, Lakabının “Kozanlı Ömer” olduğunu öne süren gazete emniyet yapılanmasının gizli liderinin Osman Hilmi Özdil olduğunu söyledi. Özdil’in görünürdeki mesleğinin ise sigortacılık olduğu iddia edildi.

Özdil’in Cemaat'in Emniyet yapılanmasının lideri (paralel devletin) 'polis imamı' olarak görev yaptığı iddia edildi.

İşte Sabah gazetesinin yayınladığı o fotoğraf: