AK Parti- Cemaat savaşında şaşkına çeviren iddialar ortalıkta.

İddianın sahibi Ak Parti yanlısı yayın yapan Yeni Akit Gazetesi'nden Abdurrahman Dilipak. İddiasına göre Cemaatin oyununu yine bir Cemaatçi ifşa etti.

Bu kişi Fethullah Gülen'in yerine Cemaatin başına geçecek olan isimdi. Cemaat yapısı içindeki kriptoları yakın takibe alınca ipin ucunun MOSSAD VE CIA'ya çıktığını görmüş ve soluğu hükümetin kapısında almış.

GÜLEN'İN YERİNE GEÇECEKTİ

İşte Dilipak'ın Gülen'in yerine geçecek isimle ilgili bomba iddiası;

"Cemaatin bu ani atağının aslında bir çok sebebi var.. Tamam kötü bir zamanlamaydı, ama sıkışmışlardı..

Çünki, Gülen'in yerine gelmesi söz konusu isimlerden biri, cemaat yapısı içindeki kriptoları yakın takibe aldı. İpin ucu MOSSAD ve ClA'ya kadar gidiyordu. Oynanan oyunun farkına varınca görevden uzaklaştırıldı. O da bu işin izini sürdü. Sonunda elde ettiği bilgilerle Başbakanın kapısını çaldı.

ARINÇ BUNU KASTTETMİŞ

Arınç'ın "bizi uyutmuşlar" dediği kirli oyun bu! İşin içinde yok yok, Cemaat dedikleri yapı bir Truva atı..

Şunu da söyleyeyim, sızdıkları yönlendirdikleri tek "Cemaat" yapısı da bu değil! Bildik derin yapı işte; Media, Mafia, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi, STK, tekmili birden işin içinde..

BÜTÜN İSİMLER BELİRLENDİ

Peki, madem bunlar biliniyor, ne bekleniyor..?

Söyleyeyim: Elde o kadar çok belge ve bilgi var ki, bunların gözden geçirilip, yapının efradına cami, ağlarına mani bir şekilde tasnif edilmesi gerekiyor.. Ordu, Polis ve istihbarat örgütü içindeki yapılanmada görev alan yeşil kabuk, aktif profesyonel ve kripto isimler ve bağlantı kurdukları, Media, Sermaye, dış kanalları hepsi ortaya çıkartılmış..

OCAK'TA CEMAATE DARBE İNECEK

Bu bilgilerin çoğu istihbarat kaynaklı arşiv bilgileri değil, Cemaatin kendi içinden gelen aktüel bilgiler ve belgeler. Her gün bunlara yenileri ekleniyor.. Bu tasnif işi tamamlanınca, Ocak içinde dava açılır sanırım.

Bu ultra modern darbe girişimi ve paralel devlet yapılanması davası Ergenekon ve Balyoz'dan daha ilginç olacağa benziyor..

Bakarsınız bu ara birileri ülkeyi terk etmek zorunda kalabilir..

CEMAAT O İSMİ BİLİYOR

Cemaat bu bilgileri Başbakan'a aktaran ismi biliyor. Başbakan üzerlerine yürümeden acele ile ve panik içinde operasyonu başlatmaya karar verdiler.. Yarın geç olabilir diye düşünmüş olmalılar.. Erdoğan da onların harekete geçmesini bekledi.. Ben 6 aydır yazıyordum bu konuyu.. Bu iş bir yıldır masada bekletiliyor.. (Gazeteciler.com)