Taraf Gazetesi Yazarı Perihan Mağden, geçtiğimiz hafta intihar eden, Münevver Karabulut’un katili, Cem Garipoğlu ile ilgili tepki çeken bir yazıya imza attı.

Yazısında "Cem Garipoğlu’na haksızlık ettik" diyen Mağden, devamla, "Biz Cem’e haksızlık yapmışız! Avukatının başından beri dediği gibi, ruh sağlığının yerinde olup olmamasını kat’i surette kâle almamışız, demek ki. 17 yaşında bir oğlanın (tamam gencecik, güzelim bir kızı öldürdü) yanında yer almamız gerektiği kadar yer almamışız..." dedi.

Cem Garipoğlu'nun 'vahşetini', bir kadını katletmesini "Türk Tipi İlişkiler" ile ilişkilendiren Mağden, yazısında devamla şunları da söyledi: "Hazırlıksız yakalandığı bir oyunda/ hayatta, hem Münevver’i, hem kendini yok etti. Cem’in babası, TMSF mallarına el koyup da kendini hapiste bulunca , “Oğlum yurt dışında dil öğrensin, burada okumak yerine”, diye ilginç bir karara varıyor. Yolluyorlar Cem’i. Böylece Rusya’da Rusça, İspanya’da İspanyolca, Çin’de Çince filan öğrenerek 12 yaşından 17 yaşına kadar yurt dışında dolaşan/ yaşayan Cem, döndüğünde bu acayip Türkiye’ye, Türk Tipi İlişkiler’e hazır mıdır sizce?"

Perihan Mağden'in bu satırları ise büyük tepki topladı. Sosyal medyada Mağden, sert sözlerle eleştirildi:

Asslı @asslhrklrdyrnda

Perihan Maden hassasiyeti Seda Sayan' ı saniyede nakavt eder.

kıvırcığım @bittimisimdii

Birileri bugun bana perihanmaden kafasindan yollasin

Dilek @fermiyum

Cem Garipoğlu hastaydı belki gerçekten. Ama yazı bunu anlatmıyor ki! Perihan Maden'in yazısı onu sadece aklamak da değil, hak vermek üzerine

Gica @Gicabaser

Perihan Mağden, Cem Garipoğlu için yazı yazmış.. Midesiz, vicdansız, kötü niyetli biri olmak gerekiyor o yazıyı yazabilmek için..

fatih yaşlı @fatih_yasli

perihan mağden yakinda "biz kafa kesen ışid'çileri anlamadık, onlara haksızlık ettik" diye de bir yazı yazar. çok da yakışır.

Pinar Civan @pinickus

E yuh perihan mağden, e pes, vah vah yazık oldu "gencecik, türkiye'nin şartlarına hazır olmayan, sevdiği kızı öldürmüş zavallı çocuğa"!!!

Onur Caymaz @onurcaymaz

Perihan Mağden'in hiç kızı öldürülmüş mü... Kesilerek. Şu leş yarı aydınlığın empati hastalığı afedersin müdürüm...

Hasan Rua @HasanRua

Empati ve hoşgörü kavramlarından nefret ediyorum. Perihan Mağden'de ikisi de var.

Umudu Dürt @yikilma_sakin

Münevverin anneliğinden cemin anneliğine geçiş yaptığını söyleyen perihan mağden, sen kimsenin annesi olma, kirletme bu kutsal sözcüğü.

Meriç Şenyüz @mericsenyuz

Perihan Mağden, Karabulut cinayeti sonrasında oluşan kamuoyu duyarlılığını hedef alıyor. Oysa o duyarlılık olmasa cinayetin üstü örtülürdü.

Abdurrahman Uyan @ApoUyan

Perihan Magden sadece manyaklarla empati kurabilen ve enerjisini nefret edilmekten alan bir meczup, biraz kendine küfrettirip kaybolur yine

Cem Gariboğlu'nu avukatlarının bile aklına gelmeyecek argumanlarla masumlaştırmış mağdurlaştırmış Perihan Magden

C. @CiovanniDrogo

Perihan Mağden yavaş yavaş delirdi. Fark edemedik: En iyisi artık onu sessize almak

engin y. @sicevis

Perihan Mağden, Cem Garipoğlu "empati"siyle o kadar alçalmış ki bulunduğu yere doğru bakınca insanın midesi bulanıyor

Hale A. @hale_akay

Perihan Magden'in ergen kizi var. Cem Garipoglu gibi bir tiple beraber olmasini ister mi?

Nikita @meltem907

Perihan Mağden ağız ishali olmuş.Gencecik bi kızı doğramış bir katil için Cem'e haksızlık ettik diyor,bu insanların aptallığı çok tehlikeli.

Nes @neslimon

perihan mağden'i haksızca sevmişiz.

İLLE DE SOSYALİZM @GlgnKmr

"Bebek Starbucks’ta tanıştığı fakir kızı Münevver’in, takma tırnakları vardı"Perihan Mağden.Nasıl da nefret ediyor Mağden yoksullardan.

ayliz eylül @AylizEylul

#PerihanMağden parçalanmanın bir de üstüne üstlük çöpe atılmanın organlarının dağılmasının ne olduğunu öğrenmeni diliorum......