İstanbul Kadıköy'de önceki gece iki grup arasında çıkan ve 7 kişinin bıçakla yaralandığı kavgaya ilişkin olarak gözaltına alınanların sayısı 9'a çıktı.

Alınan bilgiye göre, Caferağa Mahallesi Dr. İhsan Ünlüer Sokak'ta önceki gece çıkan ve 7 kişinin bıçakla yaralandığı olaya ilişkin olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, 7 kişi yakalandı.

2 GÖZALTI DAHA

Alınan bilgiye göre, Caferağa Mahallesi Dr. İhsan Ünlüer Sokak'ta önceki gece çıkan ve 7 kişinin bıçakla yaralandığı olaya ilişkin olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, 2 kişi daha yakalandı.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Dr. İhsan Ünlüer Sokak’ta önceki gün saat 00.30 sıralarında gerçekleşen olayda üzerinde motosiklet kullananların giydiği kıyafetler bulunan ve üzerlerinde Hells Angels (Cehennem Melekleri) yazan bir grup sokakta ayakta içki içen kişilere saldırmıştı. Kesici aletlerin de kullanıldığı kavga sırasında 2’si ağır 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Saldırganlar olaydan sonra yaya olarak kaçmışlardı.

GERÇEK GÜNDEM