2 ses kaydı daha internete düştü. Başçalan'ın yayınladığı ilk ses kaydında, Alo Fatih, Başbakan Erdoğan'ın fırçaları karşısında ne yapacağını şaşırıyor. 2. ses kaydında Erdoğan BeşiktaşÇarşı için tehdit ediyor.

17 Aralık yolsuzluk soruşturması sonrası Habertürk'te yayınlanan haberler üzerine Başbakan Erdoğan yine Fatih Saraç'ı arıyor. Sert şekilde Fatih Saraç'a yüklenen Erdoğan 'Bir daha beni patronunla (Turgay Ciner) ve grubu ile ilgili bir konu nedeniyle beni arama" diyor. Erdoğan şimdiye kadar Fatih Saraç'ı sadece babası yüzünden dinlediğini ancak bundan sonra dinlemeyeceğini söylüyor. "Artık yetti" diyor.

"KENDİMLE İLGİLİ GEREĞİNİ YAPACAĞIM"

Fatih Saraç Başbakan'ın telefonu kapatmaması için adeta yalvarıyor. Saraç'ın "Müsaade eder misiniz' demesi üzerine Başbakan Erdoğan, çileden çıkıyor. Erdoğan, "Neyine müsaade edicem ya, neyine, Televizyonun yolsuzluk diye başlık atıyor, gazeten yolsuzluk diye başlık atıyor. Buna hakkınız var mı?' diyor.

Fatih Saraç'ın gereğini yapacağım demesi Erdoğan'ı iyice çileden çıkarıyor. 'Neyin gereğini yapacaksın, şimdiye kadar neyin gereğini yaptın' diyen Erdoğan'a Saraç bu defa 'Kendimle ilgili gereğini yapacağım" diyor.

Erdoğan son olarak bundan sonra bu namussuz herif (Turgay Ciner'i kastederek) bir daha yanıma gelmeyecek' diyor.

O ses kaydı bu linkte yayınlandı:

https://www.youtube.com/watch?v=0umFvIAsLbM

İKİNCİ SES KAYDI - BEŞİKTAŞ'A TEHDİT

Haramzadeler tarafından yayınlanan kayıtlara göre Başbakan, Çarşı grubunun eylemlere katılımıyla ilgili Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarına öfkeleniyor.

Beşiktaş’ın yeni stad projesini durdurma tehdidiyle Beşiktaş yönetimi sıkıştırılıyor.

Kayıtlarda ayrıca, Erdoğan'ın Gezi eylemcileriyle ilgili çevresindekilere söylediği çirkin sözlere de yer veriliyor. Başbakan’ın Çarşı’nın ‘Kurabiye Tayyipsloganına kızdığı ve çok ağır küfürler ettiği bilgisi aktarılıyor.

KURABİYE TAYYİP NE DEMEK?

Gezi Parkı Direnişi sırasında polis çok sert müdahaleler edince ve çok sayıda insan bilinçli olarak gaz kapsülleriyle yaralanınca ve Başbakan da polis şiddetini savununca insanlar Başbakan'a karşı çeşitli küfürler etmeye ve bunları duvarlara yazmaya başlamıştı. Onbinlerce insan hep bir ağızdan küfür ediyordu. Direniş kazanıp 31 Mayıs 2013 günü yüzbinler Gezi Parkı ve Taksim Meydanı'na girmeyi başarınca parkta yapılan toplantılarda öfkesi yatışan eylemciler, her şeye rağmen küfürlerin doğru olmadığını ifade etti. Duvarlardaki sloganların silinmesi ve küfür içerikli bir sloganın da "Kurabiye Tayyip" olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı. Daha sonraki eylemlerde de "Kurabiye Tayyip" sloganı özellikle taraftar grupları tarafından çok sık atılmaya başlandı.

O ses kaydı bu linkte yayınlandı:

https://www.youtube.com/watch?v=PYiwI3zg-Og