Berkin Elvan’ın cenaze töreninin ardından dün gece Okmeydanı'nda yaşanan olayda hayatını kaybeden 22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu'nun DHKP-C’liler tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü.

Bir internet sitesinde "Cepheliler" adıyla dünkü olayların anlatımı yapıldı ve şöyle denildi:

Barikatlar yeniden kuruldu. Mobesenin üstünde bulunan üç kamera kırıldı. Cepheliler tarafından Örnektepe'deki iki seçim bürosu ayrıca Talatpaşa'da bulunan üç katlı AKP Seçim Koordinasyon Bürosu yakılarak tahrip edildi. Seçim Koordinasyon bürosundan geriye sadece binanın iskeleti kaldı.

Saldıran akrep aracına taranarak karşılık verildi. Bunun ardından AKP’nin eli sopalı eli satırlı çeteleri halka ve devrimcilere saldırdı. Bu saldırı Cephelilerin inisiyatifiyle püskürtüldü. AKP’nin çeteleri kaçıp polislerin, akrep araçlarının arkasına sığındılar. Bunun ardından AKP’li sivil faşistler silahlanarak devrimcilere saldırdı. Cepheliler bu saldırı karşısında kendilerini ve halkı savunmak için silahlanarak karşılık verdi. Çıkan çatışmada sivil faşistlerden biri öldü ikisi de yaralandı.

Bugün ise Kulaksız Dörtyolda toplanan AKP’li sivil faşistleri Okmeydanı’na doğru yürüyüşe geçti. AKP yönetme krizi derinleştikçe kendi kitlesini kemikleştirmek için bir bir il-ilçe yöneticilerini halkın üstüne salmaya başladı.