Bozdağ, "CHP Genel Başkanının Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'a hakareti, eleştiri değil edepsizliğin, ahlaksızlığın ve terbiyesizliğin ifadesidir" dedi.

Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partisinin 35'inci Olağan Kongresi'nde yaptığı kurultay konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerini sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla eleştirdi.

Bakan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun 'Diktatör bozuntusu olan adam senin için şeref ve namus ne anlama geliyor?' sözleri için şu açıklamalarda bulundu:

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden sözleriyle, esasen kendi liderliğini tanımlamıştır.

Türkiye'de diktatörlük-diktatör olsa Cumhurbaşkanı'mıza bırakın hakaret etmeyi, hakaret etme fikrini dahi kimse aklının ucundan geçiremez.

 CHP Genel Başkanının Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'a hakareti, eleştiri değil edepsizliğin, ahlaksızlığın ve terbiyesizliğin ifadesidir.

Sayın Cumhurbaşkanı'mıza hakaret eden sözleriyle Kemal Kılıçdaroğlu, siyasetin de siyasetçinin de seviyesini düşürmüştür. Bizim aldığımız terbiye, sahip olduğumuz edep ve ahlak, Kemal Kılıçdaroğlu'na aynıyla ya da misliyle cevap vermemize manidir"