Bolu'da, Ankara’dan gelen Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sırasında 2 kişi öldürüldü. Öldürülen kişilerin PKK’li oldukları öne sürüldü.

Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Paşaköy Mahallesi'nin giriş noktalarını tutup, araç girişine izin vermezken, mahallenin yakınından geçen D-100 Karayolu'nun bir bölümü yaklaşık 8 saat ulaşıma kapatıldı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü ve PÖH ekipleri, Berberler Sokak'taki 4 bloktan oluşan Paşakent Sitesi'nde bulunan bir apartmana girdi ve dairelerdeki aileleri gizlice tahliye etti. Daha sonra apartmanın beşinci katındaki bir eve PÖH ekipleri tarafından saat 23.45 sularında baskın yapıldı. 

Çatışma çıktığı öne sürüldü ve yarım saat sürdüğü iddia edilen çatışmada 1 kişinin yaşamını yitirdiği, bir polis memurunun hafif yaralandığı belirtildi.

Evde olduğu öne sürülen bir kişi bu sırada kaçtığı belirtildi. Ardından kaçan kişi ile çatışma meydana geldiği iddia edildi. 4 el silah sesinin geldiği çatışmada ikinci kişi de hayatını kaybetti. 

Evde bomba imha uzmanı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

(Kaynak: T24)