Bingöl'de, 9 Ekim akşamı kent merkezinde polislere yönelik saldırının ardından Genç Köprüsü girişinde bir araçta yargısız infaz edilenler arasında olduğu dün açıklanan Şahabettin Naşa'nın öldürülenler arasında olmadığı ortaya çıktı.

AİLE: CENAZE OĞLUMUZA AİT DEĞİL

DİHA'nın haberine göre, kimliğin tespit edildiği bilgisinin ardından bugün cenazeyi almak için Elazığ Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Naşa'nın ailesi, çocuklarına ait olduğu ileri sürülen cenazenin ona ait olmadığını gördü.

Teşhise giren baba Ahmet Naşa, kendisine gösterilen cenazenin oğluna ait olmadığını söyledi.

Teşhis ardından ortaya çıkan bu durum polislerce tutanak altına alındı. Şahabettin Naşa olarak aileye gösterilen cenazenin 25-30 yaşlarında olduğu belirtiliyor. Cenazenin kendilerine ait olmaması üzerine aile bireyleri, tekrardan Diyarbakır'a döndü.

ERHAN ŞENYUVA HALA KAYIP

Erhan Şenyuva'nın da olayla ilgili infaz edilenler arasında olduğunun askerlerce ailesine bildirilmesi sonrası cenazelerini almak için Elazığ Adli Tıp Kurumu'na giden ailesi de Şenyuva'nın cenazesini diğerleri arasında bulamamıştı. Şenyuva'nın ölü yada diri nerede olduğu hala bilinmiyor.