Beyaz Show isimli programın sunucusu Beyazıt Öztürk, programın sorumlusu ile programa telefonla bağlanan ve kendini Ayşe Çelik olarak tanıtan kadın hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "örgüt propagandası" yaptıkları iddiasıyla soruşturma başlatıldı.


Evrensel gazetesinin haberine göre, Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show isimli programın sunucusu Beyazıt Öztürk ve programın sorumlusu ile programla telefonla bağlanan ve kendini Ayşe Çelik olarak tanıtan kadın hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "örgüt propagandası yaptıkları" iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"8 Ocak 2016 tarihinde Kanal D isimli televizyon kanalında yayınlanan Beyaz Show isimli programda terör örgütü propagandası yapıldığı iddiasıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca 9 Ocak tarihinde soruşturma başlatılmıştır. Program CD'si incelenmeye alınmış olup, program sorumlusu, canlı yayına bağlanan ve program sunucusu soruşturma kapsamına alınmıştır."