Beyazgazete muhabiri Muammer Yaşar, Malatya'da Alevi ailelerin evlerinin taşlanması olayına ilişkin sosyal medyada yazdığı yazıda, Alevileri yakılmasını isteyerek, Alevileri "yamyamlıkla" suçladı. Kendisi de Sivaslı olan Beyazgazete muhabiri Muammer Yaşar, Facebook 'ta yazdığı yorumla, Sivas katliamını onayladığını da ima etti.

"SİZİ YAKARLAR OĞLUM" 
Beyazgazete muhabiri Muammer Yaşar, Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Sürgü Beldesi'nde iki gündür yaşanan gerginlik üzerine Facebook'taki yorumunda şunları yazdı: 

"O yamyam aile de mübarek Ramazanın simgesi olan davuldan rahatsız olmayacak. Nasıl bizler sizin ceminizden, deminizden rahatsız değilsek, siz de artık hazmedin. Etmezseniz yakarlar da, yıkarlar da gardaşım. Herkes akıllı olacak, herkes inancına saygılı olacak" yazan Muammer Yaşar, gelen tepkiler üzerine, "Aleviler neden hep müslüman mahallesinde salyongoz satarlar? Satarlarsa tıpkı bizim can Sivasımızda olduğu gibi sizi yakarlar oğlum" diye yazdı.

BEYAZ GAZETE'DEN AÇIKLAMA GELDİ
Beyaz Gazete Muammer Yaşar'ın yaptığı yorumlara ilişkin bir açıklama yaptı:

"Söz konusu haberde “Beyaz TV” muhabiri olarak anılan Muammer Yaşar, aslında Beyaz Gazete muhabiri olup, yaptığı yakışık almaz yorumların ardından, gazetemiz yönetimi olarak işine son verilmiştir."