Beşiktaş'taki 1 Mayıs yürüyüşü sırasında saldırganlar tarafından bıçaklanarak yaralanan Özgür Altunbilek'in annesi Gülcan Altunbilek, oğlunun sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Altunbilek'in annesi, olayı internetten duyduğunu söyledi ve "Oğlumla konuşabiliyorum ama tam kendinde değil. Olaya ilişkin bilgisinin olmadığını belirten Gülcan Altunbilek, "Otopark diye duydum ama gerçek mi değil mi bilmiyorum" dedi.

"DOKTOR, 'HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR' DEDİ"

Oğlunun sağlık durumuyla ilgili olarak da Altunbilek, "Doktor, 'hayati tehlikesi sürüyor' dedi, bekliyoruz" şeklinde konuştu.

ŞUURU AÇIK

CHP İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de Altunbilek'i hastanede ziyaret etti. Altunbilek'in şuurunun açık olduğunu ve konuştuklarını aktaran Öğüt, "Elinden ve karnından bıçaklanmış. Elinde tendon kesiği var. Karnı dikilmiş ama içeride bir şey olup olmadığını anlamak için gözetim altında tutacaklar" dedi.

Olayın nasıl olduğuna ilişkin konuşan Öğüt "Gaz müdahalesi sonrasında bir otoparka sığınmışlar. Otoparkçı bıçakla saldırmış. Yapan da belli bir adam, ne olduğuna bakacağız" şeklinde açıklama yaptı.