Gezi Direnişi sırasında polisin attığı gaz fişeği sonucu yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın ailesi, Suruç katliamından yaralı kurtulan Koray Türkay, Rıdvan Coşkun ve Çağdaş Küçükbattal'ı ziyaret etti.

Gülsüm Elvan ve Sami Elvan ile birlikte Gezi Şehit ve Gazileri Platformu'ndan Volkan Kesenbilici'de Cerrahpaşa Hastanesi'ne giderek Suruç yaralılarına geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletti.

Berkin Elvan'ın ailesi ve Kesenbilici, ilk olarak tedavisi devam eden Koray Türkay'ın yanına gitti. Baba Sami Elvan, "Suruç'ta yaşamını yitirenlerin isimlerini belki bilmiyoruz ama hepsini tanıyoruz, hepsi yanımıza gelmiş bize destek olmuş gençlerdi. Hepimiz için çok zor" şeklinde konuştu.

Koray Türkay, Berkin Elvan'ın cenazesi sonrasında yaşanan polis saldırısında ayağını kırmıştı.

Elvan ailesi ve Kesenbilici, ardından SGD üyesi Rıdvan Coşkun'a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yürüyebilen Coşkun, kendisini ziyarete gelenlerle hastane bahçesine çıkarak sohbet etti.

Etha’da yer alan habere göre
Suruç yaralılarından Çağdaş Küçükbattal'da bugün Cerrahpaşa Hastanesi'ne bacağındaki dikişleri aldırmaya gitmişti. Berkin Elvan'ın ailesi ile Gezi Şehit ve Gazileri Platformu'ndan Volkan Kesenbilici, Küçükbattal'ı da burada ziyaret etti. (ETHA)