Batman’ın Hasankeyf ve Kozluk ilçelerinde iki korucu ölü bulundu.

Hasankeyf'in Uzundere köyünde yaşayan Abdurrahman Özay adlı korucu, dün sulamak için gittiği tarlasında başından ve göğsünden silahla vurulmuş halde ölü bulunurken, Kozluk ilçesi Armutlu köyü Şat mezrasında önceki gece hayvanlarını otlatmaya giden Ramazan Durmaz (50) adlı korucu, arazide ölü bulundu.

Bir süre kendisinden haber alamayan Abdurrahman Özay'ın ailesi, tarlaya gittiklerinde cenazesini buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdahalede Özay'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Özay'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Özay'ın bir oğlu ve kardeşinin de korucu olduğu öğrenildi.

BİR KORUCU DA KOZLUK’TA ÖLÜ BULUNDU

Yine Batman'ın Kozluk ilçesi Armutlu köyü Şat mezrasında önceki gece hayvanlarını otlatmaya giden Ramazan Durmaz (50) adlı korucu, arazide ölü bulundu.

Ailesi ve köy sakinlerinin uzun süre haber alamadıkları Durmaz'ı aramaya başladığı, bir süre sonra dere yatağında ölü olarak buldukları öğrenildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine asker ve ambulans sevk edildi. Durmaz'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

(Kaynak: MA)