Fatih Altaylı dünkü köşe yazısında, borsanın sert düşüşünün Taraf muhabiri Mehmet Baransu'nun "Arınç istifa etti" haberinden dolayı yaşandığını öne sürdü. Baransu'nun ise Altaylı'ya cevabı gecikmedi.

AĞIR İFADELER

Fatih Altaylı'nın İstanbul Borsa'sının yaşadığı sert düşüşün ardında Taraf'ın "Arınç istifadan döndü" haberinin olduğunu iddia etmesi ateşli bir polemiğin kapısını araladı. Haberin altında imzası olan Taraf muhabiri Mehmet Baransu, Twitter'dan yaptığı açıklamalarda Altaylı için ağır ifadeler kullandı.

Baransu, Arınç'ın yalanladığı haberinde Bülent Arınç'ın Gezi Parkı olaylarındaki tutumu nedeniyle Başbakan'la ters düştüğünü ve istifa ettiğini iddia etmişti. Haberde Abdullah Gül'ün devreye girmesiyle krizin aşıldığı öne sürülmüştü.

FATİH ALTAYLI 'BORSANIN DÜŞÜŞÜ'NÜ BARANSU'NUN İDDİALARINA BAĞLADI

Fatih Altaylı ise yazısında Baransu'nun bu haberinin dış yatırımcıları ürküttüğünü ve borsadaki sert düşüşün ardında bu iddianın yattığını yazdı.

“ÖNCE CİNER'İN UYUŞTURU PARASIYLA ALDIĞI MEDYAYI YAZ”

Altaylı'nın yazısına Twitter'dan yanıt veren Mehmet Baransu iddiaları reddederken Altaylı'yı topa tuttu. Habertürk'ün patronu Turgay Ciner için de ağır bir iddiada bulunan Baransu "Sen once patronunun uyusturucu parasiyla satin aldigi medyayi yaz, sonra seni adamdan sayariz" dedi.

“ERDOĞAN'IN KIÇININ KILI OLMAKTAN VAZGEÇ!”

Altaylı'nın köşesindeki geleneksel notu olan "Ne zaman adam oluruz?" sorusuna gönderme yapan Baransu, Beyaz TV canlı yayınında yaşanan skandaldan alıntı yaparak yanıt verdi: “Koltugu kaptirmamak icin iftira atmayip, Erdoganin kıcının kılı olmaktan vazgectigin zaman.”

İşte Baransu’nun o twitleri: