Çiftler için çocuk her zaman çok önemli olmaktadır. Hatta toplumuz da evliliklerin büyük bir kısmının da halen çocuk sahibi olmak için yapıldığını düşünürsek eğer, gebe kalamayanlar için kısırlık ile mücadele etmenin günümüzde bir çok yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemlerin başında gelen yönteminin, anne ile ilgili rahim kanallarının kapalı kalması durumunda yapılmaktadır. Yani annenin yumurtalıklarında da, babanın spermlerin de sorun olmadığı gibi, sadece döllenme alınan doneler ile dışarıda yapılmaktadır. İşte bu döllenmenin adı olan tüp bebek, yaklaşık 40 yılda milyonlarca kişinin çocuk sahibi olmasını sağlamıştır. Yöntemin uygulanması artık her hangi bir hastanede dahi mümkün olabildiği için, gerekli şartları yerine getirmeniz ile birlikte, tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi olabilirsiniz.

Gebe Kalmak İçin Yumurta Donasyonu Nakli

Ancak kadınların yumurtalıklarında sorun varsa eğer, bunun için tercih edilebilecek yönteminin ise yöntemi olduğunu söyleyebiliriz. Bu yönteminin uygulanmasında, gebe kalmak isteyen kadına benzer bir kişiden yumurtalar alınarak, yumurta donasyonu nakli yapılmaktadır. Böylelikle gebe kalması sağlanan anne adayının, yumurta donasyonu sayesinde hamile kalabildiği gibi, bu uygulamanın %70 oranında başarı sağladığını söyleyebiliriz.

Kıbrıs Tüm Bebek Tıp Merkezi

Bazı durumlarda Avrupa ülkelerinde ve ülkemizde de yasak olan bir çok uygulamanın ise tıp merkezi olan Doğuş IVF adresinden yapıldığını söyleyebiliriz. Hatta cinsiyet seçimi konusunda, dünyanın sayılı merkezlerinden olmaları nedeni ile Kıbrıs tüp bebek merkezi sayesinde, bebeğin cinsiyetini de belirleyebilirsiniz. Ayrıca embriyo donasyonu için çok etkin olmalarından dolayı, Kıbrıs tüp bebek merkezi sayesinde, gebe kalabilirsiniz.

Tüp Bebek Kıbrıs Kliniği

Gebe kalamadığınız için ne yapacağınızı bilmiyorsanız eğer, öncelikli olarak kliniğini ziyaret etmenizi şiddetle önerebiliriz. Çünkü gerekli tüm donasyon yöntemlerinin uygulanıyor olmasından dolayı, gebe olamayanlar için bir çok yöntem uygulanmaktadır. Bu yöntemler için www.cyprusivf.net sitesine girerek, tüp bebek Kıbrıs kliniğinin çalışmalarını görebilirsiniz. Böylelikle hamile kalmanın en kolay yollarını öğrenebilir ve sorun yaşamadan tüp bebek Kıbrıs kliniği sayesinde, sizlerde hamile kalarak çocuk sahibi olabilirsiniz.