2014 Amerikan yapımı bilim kurgu filmi olan Yıldızlar arası, bu türe merak duyan izleyiciler tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyordu. Daha geçen hafta vizyona girerek bu heyecanı dindiren filmi eleştirmenler değerlendirerek yorumlarını kattılar, kimi çok beğendi tam istenen ve beklenen bir film olmuş derken bir kısmı ise hiç beğenmeyerek filmi yerden yere vurdu. Görsel bir şölen havasında olması gereken ve kara delikleri anlatan ve izleyicinin bunu sanki oradaymış gibi yaşamasını isteyen yönetmen bunu başaramamış diyenlerin sayısı hiç de küçümsenmeyecek kadar çok. Aslında filmin yönetmeni dünyanın sayılı film yönetmenlerinden olan Christopher Nolan, Yıldızlar Arası Türkçe dublaj izle filmi için kamera karşısına geçtiğinde beklenti çıtası da yükselmişti doğal olarak. Filmin süresi 2 saat 49 dakika ama insanı sıkmadan zevkle izlenebiliyor. Anne Hathhaway ve Jessica Chastain filmi güzelleştiren unsurların başında geliyor. Senaryosunu da Nolan kardeşlerin yazdığı bu son zamanların en etkileyici bilim kurgu filmini kaçırmamanızı öneriyoruz, bilim kurgu yanında gizemli pek çok öğeyi de bünyesinde barındıran film genel anlamı ile çok güzel olmuş.

Bazı film sitelerinde online film izleme sistemini ücretsiz olarak uygulayarak, bu kültüre önemli etkilerde bulunmuşlardır.2014 filmlerinin bu aralar yoğun izleyici kitlesinin olması sezon sonunun yaklaşmasıdır. Sezon sozu film sektöründe aralık 2014 dür. Ocak ayından itibaren uzun süredir beklenen yeni filmler yayına girmeye başlar. Bu filmlerin hepsini linkini verdiğimiz siteden takip edebilirsiniz.

Deliha karakterinin üzerine kurulmuş harika bir komedi filmi. Deliha Film karakterini oynayan aktris Gupse Özay. Oyunculuğunu ve senaristliğini harika bir şekilde kullanmış yapımcı Bkm. Komedi filmlerinin en çok aranan oyuncusu haline gelmeyi başarmış olan Gubse Özay filmi ile çok konuşulacağa benziyor.14 Kasımda izleyicileri ile buluşan film kışın hâsılat rekoru kıracak filmler arasında yer alıyor. Oyuncular arasında; Gupse Özay, Derya Alabora, Esin Eden, Mehmet Cihan Ercan, Zeynep Çamcı yer alıyor. Filmin birkaç güzel fragmanını kolaylıkla internetten bulabilirsiniz. Tümü tiyatro oyunlarında oynayan sanatçılar Deliha da oyunculuklarını en güzel şekilde kullanmış. Derya Alabora yılların sanatçısı, Esin Eden aynı şekilde yıllardır tiyatroda binlerce eserde oynamış, film ve dizilerde yer almış işini çok iyi yapan usta sanatçılar bu filmde kendilerine harika yerler edinmişler. Film çekilirken çok eğlenildiği belli bu da ekranlara yansıyor. Film yapımı sırasında ki enerji beyaz perdede de bütün sinemaseverleri başına toplamayı başaracak. Filmde ki çoğu sahne ne kadar keyif alarak çekildiğini belli ediyor.