Hediye zamanlarını başa bela olarak adlandıran erkelerden biri olabilirsiniz. Ya da bu daire içerisine hiçbir zaman girmemiş centilmen bir erkek de olabilirsiniz. Her iki taraf içinde sevgiliye hediye almak için kurtarıcı tüyolar lazım olabilir. Bunun için yapmanız gerekenlerden kısaca bahsedeceğim. Böylece de sorusunun da cevabını vermiş olacağız.

  1. Öncelikle erkeklerin belli algılarından kurtulması gerek. Bunlardan en önemlisi, iyi hediyenin pahalı olduğudur algısı. Kadılarında pahalı hediyelerden hoşlanmış olması. Belki bu biraz doğru olabilir ama parası olmayan birisi bunun doğruluğuna inanmak istemez. Dolayısıyla bizde sizlerin inanmamanız yönünde hareket etmenizi sağlayacağız.
  2. Algılarınızdan kurtulduktan sonra, bütçe belirleyin: bu bütçe en son hediyeye ödeyebileceğiniz miktarı ifade edecek. Bu paraya göre sevgilinize yılbaşı hediyesi seçeceksiniz.
  3. seçildikten sonra işi biraz daha cafcaflı bir hale getirmek isteyebilirsiniz. bunun içinde yapmanız gereken şey belli, hediyeye güzel sözler ve şiirlerle biraz müdahale etmek. Sevgilinizin durmak isteyeceği sözleri yazmak… Hatta kendi şiirinizi koymak.
  4. Bunu da hallettikten sonra yapmanız gereken şey, zamanı geldiğinde hediyeyi adam gibi sunmak. Yani hop diye tepeden inme kızın eline hediyeyi vermemek. Bu süreci biraz daha sürpriz kılacak şekilde süslemek. Bunun nasıl olacağını da siz kendiniz belirleyeceksiniz.

Erkeler için hediye almak aslında bu kadar basitken, kimileri “borç para ver kanka, hediye alacağım” gibisinden yalvarışlara girişiyor. Alacağı hediyeler ise bütçesinden yani boyundan büyük hediyeler. Ne gereği var peki? Aslında yok… Yok ama en iyi hediyenin en pahalı olduğu inancı ve belki de yanlış algısı buna sebep oluyor. Her türlü karlı çıkanlar ise kadınlar… Ezilen ise maalesef erkek.

bile hediye olarak alınmış olsa, kadınlar bunları beğenir. Sadece biraz sunumu değiştirmek yeterli. Kadınlar kendilerini şaşırtan ve güldüren erkeklerden hoşlanır. Bunu asla unutmayın. dolayısıyla yapmanız gereken şey belli, sunumda biraz değişiklik yapmak ve kadını şaşırtmak. Çok pahalı, çok cafcaflı hediyelere aman para kaptırmayın. Tek taş pırlanta filan bunlar şahane ama parası da şahane…