1989 yılından bu yana eşarp üretimi yaparak yurt içinde ve yurt dışında eşarp konusunda başarılı işlere imza atan Karaca eşarp modanın tesettür konusunda ilerleyişinde etkili bir rol oynayan markadır. Kullandıkları ipek malzemeler ile uzun süreli kullanımı bayanlara sağlayan Karaca bu sayede uzun yıllardır rakipleri arasında ayakta kalmayı başarmış bir markadır.

Her yıl iki ayrı adette koleksiyon sunmakta olan marka eşarp konusunda özellikle sonbahar kış ve ilkbahar yaz aylarında koleksiyonlarını sunmayı hedefleyerek kendisini sürekli olarak yenilemektedir.

Eşarp odaklı tasarımlarıyla her tasarımında bir önceki tasarımının önüne geçmeyi başaran Karaca bu sezonda da kullanıcılarının geri dönüşlerini göz önünde bulundurarak ürettiği modeller ile  göz dolduruyor. Kaliteden ödün vermeden devam etmeyi uzun yıllardır başaran Karaca Eşarp koleksiyonunda bu yıl hem düz renkli eşarp modelleri hem de desenli eşarp modelleri ön plana çıkıyor.



Koyu Renkler Ön Plana Çıkıyor

Sonbahar ve kış aylarının kapalı havasını yansıtan koyu renk tonlarının yoğun olarak kullanıldığı yeni sezon eşarp modellerinde rahat bir şekilde kombin yapabileceğiniz kahverengi, mavi ve siyahın tüm tonlarını çok fazla göreceksiniz. Aynı zamanda desenli modelleri arasında çiçekli olan eşarplar ağırlıklı olarak gözüküyor.

Leopar hayranı bayanları da unutmayın Karaca eşarp bu konuda da tasarlamış olduğu birbirinden şık leopar desenli eşarplar ile farklı bir hava yaratmanıza yardımcı oluyor. Sezonun modası sade ve kenarları çeşitli desenlere sahip eşarplar da Karaca’nın üretmiş olduğu eşarplar arasında bulunuyor.

Tesettür giyimin en önemli tamamlayıcı aksesuarı olan bu eşarplara en kaliteli ve uygun fiyatlar ile sahip olmak istiyorsanız internet üzerinde alışveriş imkanını size güvenli bir ortamda sağlayan http://www.esarpavm.com/Karaca-Esarp,LA_473-2.html sayfasını ziyaret edebilir ve tarzınıza en uygun olan eşarp modelini seçerek satın alabilirsiniz.