Tadya.com yeni yüzü ile yeni kız oyunları sunmaya devam ediyor. Yeni kız oyunları sunarken de kızların en çok tercih edebileceği oyunları sunması Tadya.com’u diğer oyun sitelerine göre bir adım önde tutuyor. Diğer oyun sitelerinden farklı olması nedeni ile kendi yapımı olan Tadya oyunlarını da sunan bu web sitesi ilgimi baya çekti diyebilirim. İlgimi çekmesinden dolayı Tadya.com’da sunulan yeni kız oyunlarını sunacağım.

3

İlk tanıtacağım oyun Küçük Barbie Banyoda oyunudur. Bu oyunda isminden de anlayacağımız gibi Barbie’nin banyo günü geldi ve senden yardım istemekte. Barbie karakterin ile eğlenceli bir banyo keyfine hazır mısın?  O halde oyun açıldığında Play tuşuna basın ve bu keyfe ortak olun.  Bu oyunda Barbie karakterimiz banyoda sizi bekliyor ve duş almak için senden yardım istiyor. Senin yapman gereken küvetin etrafını iyice süslemen. Barbie karakterin küvetin içi süslü olmadığında duş almaktan hiçbir keyif almıyor. Bunun için en iyi şekilde küveti süslemen gerekmekte. Süsleme işlemi bittikten sonra Barbie karakterinin duş jelini kullanarak onun vücudunu temizlemesini sağla. Ardından mis kokulu şampuanı ile Barbie’nin sırma gibi saçlarını yıka ve mis gibi olmasını sağla.

Barbie karakterimizden sonra bir diğer sevimli karakter olan Sindirella ile yeni bir oyun deneyimi yaşıyoruz. Sindirella Mide Ameliyatı oyunu ile ameliyat yapma becerini konuştur. Sindirella karakterimiz sabah kalkınca midesinde bir ağrı hissetti ve geçer diye bekledi ancak geçmedi. Tek çare olarak sana gelen Sindirella, senden mide ameliyatını yapmanı istiyor. Ameliyat odasını hazırladıktan sonra hemen Sindirellayı hasta koltuğuna al ve ameliyatı yapmaya hemen başla. Oyunda size gösterilen ameliyat adımlarını hemen yap ve mide ameliyatını başarılıyla noktalandır.

4

Anna Dondurmalı Pasta oyununda ağzına layık pastalar seni bekliyor olacak. Anna Frozen ile nefis ve ağızlara layık en güzel pastaları yap.  Oyun açıldığında giriş butonuna bastıktan sonra Anna karakterimiz ile hemen mutfakta oluyoruz . Mutfakta başladıktan sonra oyunda pasta yapımı için gerekli olan malzemeler sizlere sunuluyor . Yapmanız gereken adımlar oyunda sizlere gösteriliyor, bu adımları takip ederek enfes pastalar yapabilir ve arkadaş çevrenden tam puan alabilirsin. Pasta yapabileceğin bu ve buna benzer oyunları şu adresten oynayabilirsin.